top of page

Wanneer arbeidsartsen en coaches samenwerken om de strijd met burn-out aan te gaan: “samen zijn we s



De psychosociale risico’s zijn een plaag geworden in onze samenleving. Deze vaststelling is ernstig en serieus te nemen. Het is tijd om aan kruisbestuiving te doen, om vaardigheden uit te wisselen en samen te werken. De aanwezige know-how in verschillende domeinen samenbrengen voor een betere kennis inzake welzijn en zich gelukkig voelen op het werk is meer dan ooit nodig.

Sinds enkele maanden krijgt een nieuwe samenwerking vorm om te voldoen aan de toenemende behoefte van organisaties en werknemers om ondersteund te worden bij burn-out. De externe dienst in preventie SPMT-Arista en de coachings- en opleidingsorganisatie BAO Group hebben beslist hun krachten te bundelen. Op die manier bieden ze een uitgebreid en holistisch antwoord op de realiteit in de Belgische arbeidsmarkt inzake welzijn op het werk en de preventie van psychosociale risico’s.

Ontmoeting tussen Nicolas Bodson, gedelegeerd bestuurder van SPMT-ARISTA, Dr Philippe NYSTEN, medisch directeur van SPMT-ARISTA, en Pierre Lucas…

View original post 1,866 more words

0 weergaven

Comments


bottom of page