top of page

Info- en ledennamiddag 50 + Sportelclub – Stad Tienen


 

TRANSLATE THIS BLOG HERE




Info- en ledennamiddag 50 + Sportelclub




Vandaag kan men als actieve 50-plusser bijna dagelijks de benen strekken in Tienen dankzij de 50 + Sportelclub. Tijdens de info- en ledendag kan je kennismaken met de activiteiten van de club.

Momenteel zijn er bijna 700 50-plussers aangesloten. Voor het eerst in haar bestaan zijn er meer dames en heren in de 50 + Sportelclub. Hoewel de 50 + Sportelclub zich in eerste instantie vooral naar de leeftijdscategorie van 50- tot 75-jarigen richt, zijn ook jongere en oudere deelnemers welkom. De gemiddelde leeftijd van de leden is 67 jaar.

De sportdienst van de stad Tienen staat in voor de overkoepelende organisatie van het aanbod van de 50 + Sportelclub. Voor slechts 10 euro per jaar wordt men lid en is men automatisch verzekerd. Daarnaast betaalt men voor sommige activiteiten een beperkt deelnamegeld. Men kiest zelf wanneer en aan welke activiteiten men deelneemt. Een keertje overslaan kan (met uitzondering van de spinning en tai chi) geen kwaad, want men betaalt enkel bij deelname aan een activiteit. Als lid wordt men ook regelmatig op de hoogte gehouden van de komende activiteiten.

Op donderdag 11 januari 2018 kan iedereen kennismaken met de vrijwilligers en monitoren achter de organisatie tijdens een info- en ledennamiddag. Het gebeuren gaat door in een gezellige sfeer. Wie ter plaatse zijn aansluitingsformulier afgeeft en het lidgeld betaalt, krijgt onmiddellijk zijn lidkaart en een gratis drankje.

Wie als 50-plussers overweegt om te bewegen of om aan sport te doen, vindt op http://www.tienen.be/sport een overzicht van alle activiteiten van de 50+ Sportelclub.


Wanneer


do 11 januari 2018 van 13.00 tot 17.00 uur


Waar

CC De Kruisboog – Manege

Sint-Jorisplein 25 3300 Tienen


Prijs

Gratis


Organisatie en contact

Sportdienst Tienen

Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

1 weergave

Comments


bottom of page