top of page

Betaalbare Websites en hoogwaardige service

Dit is een eerste artikel voor diegenen die reeds wat ervaring hebben met het maken van een WordPress-Website.
Het volgende artikel zal handelen hoe zelfs een beginner stap voor stap een site kan maken met volledige uitleg Schrijf U in op de Nieuwsbrief en U ontvangt “ALLE” INFORMATIE HIEROVER VOLLEDIG “GRATIS”

Eén lidmaatschap Alles WordPress

Supersnelle hosting, ondersteuning, sitebeheer en plug-ins!

Voor site-eigenaren, ontwikkelaars, freelancers en bureaus. Wij maken u de held als het gaat om WordPress-beveiliging, prestaties, SEO, marketing en meer.


Deze tutorial voor WordPress-plug-ins laat zien hoe u de aanmeldingspagina van WordPress, de beheerdersbalk, de voettekst van het dashboard wijzigt en uw eigen Help-menu maakt zonder een enkele regel code met behulp van Ultimate Branding. Ultimate Branding helpt uw sites snel te laten werken en helpt u bij het behouden van klanten en het herkennen van uw merk.

Niets dat erover wordt gedeeld

Elke site heeft eigen geheugen-, CPU- en SSD-opslagbronnen die volledig onafhankelijk zijn van andere sites – inclusief andere sites die u bij ons huurt. Kies uit 8 serverlocaties over de hele wereld voor betere prestaties.

Sites die vliegen

Fijn afgestemd op WordPress, inclusief object- en pagina-caching, IPv6-ondersteuning en ons CDN, de snelheid van sites die we hosten, moet u zelf geloven.

Veilig, beveiligd en geautomatiseerd

Met onze Defender- en Automate-services ingebouwd, worden uw sites gecontroleerd, gescand op problemen en up-to-date gehouden. Nachtelijke back-ups met herstelacties met één muisklik zorgen voor extra gemoedsrust.

“All-inclusive” WordPress

Geen enkele andere host biedt hetzelfde niveau van WordPress-ondersteuning en -services die we doen. Van de naadloze integratie van al onze plug-ins tot het opschonen van sites die zijn geïnfecteerd met schadelijke code, ons supportteam is 24/7 beschikbaar voor al uw behoeften.

Plannen en prijzen

Zodra u lid wordt van WPMU DEV, ontvangt u 3 gehoste sites die bij uw lidmaatschap zijn inbegrepen! Geen extra kosten of strings bijgevoegd, en we zullen u nooit vragen om ervoor te betalen.

Het lidmaatschap is $ 49 per maand. Meer informatie over de toetreding tot WPMU DEV hier .

Elke site begint met:

  1. 1 GB dedicated geheugen

klik op de tekening hier beneden en bekijk het eens

Voeg je bij 5.167 andere abonnees

E-mailadres

Subscribe

Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

0 weergaven

תגובות


bottom of page