top of page

Wat Heeft Een Website Nodig Om Bezoekers te krijgen? | What Does A Website Need To Get Visitors?

IK BEN MET SUCCES GESLAAGD IN DE TALRIJKE WORDPRESS-CURSUSSEN, MAAR IK HEB OOK TALRIJKE CURSUSSEN GEVOLGD BIJ GOOGLE, YOU-TUBE-CREATOR-ACADEMIE, SEO-SPECIALISATIE EN VEEL MEER


of het nu een affiliate website is, een lokale business website, een webwinkel, een  autoriteits website of gelijk welk soort website…

Wat Moet Jouw Website  Direct Uitstralen?

VERTROUWEN

Je mag alle verkeer van de wereld naar je website sturen, wanneer jouw bezoekers geen vertrouwen hebben in wat ze aantreffen, verlaten ze binnen de 12 sec. je website. (Studie door Nielsen Consumers Group)Wat Willen Bezoekers Terugvinden Op Jouw Website?

BEVESTIGING

Bezoekers zoeken bevestiging van derden dat jouw website een legitieme business is. Dat is alles wat zij zoeken. Maar hoe doe je dit wanneer je pas gestart bent en nog geen wettelijke entiteit achter je site hebt?Waar Houden Bezoekers Van Wanneer Ze Op Jouw Website Komen?

VEILIGHEID

Bezoekers willen zich veilig voelen wanneer ze jouw website bezoeken. Ze willen er zeker van zijn dat hun bezoek geen gevaar betekent voor hun privacy en functioneren van hun PC of Tablet.Wat Levert Deze Combinatie Op Jouw Website Je Op…?

MEER WINST

Wanneer jouw website deze  drie dingen bereikt bij jouw bezoekers zal je onmiddellijk hogere conversies en dus  meer winst zien. (zie verder voor grafieken)

wat nog meer?

Een Nieuwsbrief

Een Nieuwsbrief is heel belangrijk om contact te houden met Uw klanten, Uw Volgers (bijvoorbeeld bij een Politieke campagne.)

Een Nieuwsbrief verbonden met Social-Media zodat elk nieuw bericht zich daar ook automatisch verspreid.

Een Nieuwsbrief waar ook Social-Media-Deelknoppen aan verbonden zijn zodat diegenen die Uw bericht leuk vinden, het onmiddellijk kunnen verspreiden op hun Social-Media

Een Nieuwsbrief met inschrijfformulier, waarop iedereen zich automatisch kan inschrijven.

Een Nieuwsbrief met reactie-formulier zodat iedereen een reactie kan plaatsen

Een Sitemap

Dit is een manier om in te dienen bij zoekmachines zoals Google, Yandix en Bing. en daar Uw site te laten keuren.

Meteen krijgtU een code om in de Hedare van Uw HTML te kleven (onzichtbaar voor Uw bezoekers, maar wel voorde zoekmachines.

Waarom is dit belangrijk?

Eenmaal dit gedaan krijgt U zowel van Google, Bing en Yandix wekelijks een overzicht van welke pagina's en berichten op Uw siteregelmatig bzocht zijn, hoelang de bezoekers op Uw site gebleven zijn, hoeveel keren zij uw pagina's en berichten zij gedeeld hebben.

Maar ook zeer belangrijk welke zoektermen zij daarbij gebruikt hebben.

Ik geef een voorbeeld. Bij de laatste parlementsverkiezingen waren er kandidaten die wel bekend waren in hun eigen Stad of Gemeente maar niet daarbuiten, waar zij ook stemmen dienden binnen te halen.

Als er dan iemand een zoekterm op Google gebruikt zoals : “verkiezingen in Vlaams Brabant” dan zullen zij wel de kandidaten zien verschijnen met een websitte die aan al de hierboven aangehaalde normen voldoet, maar niet de anderen, hoe mooi hun website ook oogt

Vertaalprogramma

Het is zeer belangrijk als Uw bezoekers Uw site ook kunnen bezoeken in een andere taal.

Niet alleen in het buitenland, maar ook in eigen land.

Ik weet uitervaring dat mensen van buitenlandse origine, zelfs al zijn zij de taal van hun nieuwe land machtig, zij toch opfleuren als zij Uw site kunnen lezen in hun taal van herkomst.

Dat schept vertrouwen en mondelinge reclame in hun contacten met anderen van dezelfde origine als zij.

Doe eens de test en gebruik het vertaalprogramma bovenaan deze website

SEO

SEO is een vakterm hoe de algoritmen van de zoekmachines zijn afgestemd en dit vraagt jarenlange intense studie rond allerlei vaktermen zoals Keywords, Categorys, Internal-Linkbuilding, External-Linkbuilding het aanbrengen van teksten in afbeeldingen (niet zichtbaar voor Uw bezoekers, maar wel voor de zoekmachines), en nog veel meer.

Dit vraagt niet alleen jarenlange intense studie, maar eenmaal dat iemand (zoals ik) geslaagd is in alde cursussen van Google, wordt men regelmatig op de hoogte gesteld van de nieuwe evolutie en dient men dit ook terug opnieuw aan te leren entoe te passen.

Het is het verwerven van al deze kennis en het toepassen ervan, dat de kostprijs van een website zo duur maakt.

WETTELIJKE VERPLICHTINGEN

Iedereen kan vrij een website beginnen.

Maar, er zijn wel heel wat wettelijke verplichtingen opgelegd, zowel nationale, internationale en vooral Europese.

Een er van is bijvoorbeeld dat zoals hier beneden de vermelding omtrent het gebruik van cookies dient te worden aangebracht.

Het verzuimen of overtreden hiervan kan geen kwaad

Tot: een concurrent of andere tegenstander die dit opmerkt, klacht indient.

Dan kan dit zware juridische problemen meebrengen, zware boetes en het indienen van zelfs schadeclaims die zeer hoog kunnen oplopen.

Zelfs het afhalen van foto's via Google-Afbeeldingen kunnen zware financiële gevolgen hebben als er Auteursrechten opstaan en de auteur een schadeclaim indient.

Daarom gebruik ik enkel foto's van mezelf of via bepaalde bronnen waar ik de garantie heb dat er geen Auteursrechten opstaan.

Ik weet uit mijn opleiding bij YouTube-Creator-Academy dat dit ook kan gelden voor video's op YouTube.

Daarom: “Bezint eer U begint vraag inlichtingen bij een specialist, of beter nog laat het door een specialist uitvoeren. Het kan wel wat geld kosten, maar kan U nog veel hogere boetes besparen

Van waar ik al deze kennis heb opgedaan en waarom?

Jaren geleden ben ik beginnen te https://groetenuittienen.blog/ puur uit hobby.

Toen ik begin 2011 evenwel onder dramatische omstandigheden (welke ik hier niet ga beschrijven), alleen kwamte staan, ben ik beginnen te studeren.

Dagen en nachten, niet alleen omdat ik graag studeer, maar vooral om niet in piekeren te vervallen.

Evenwel, studeren is goed, maar als men er verder niets mee doet is het tijdverlies.

Daarom heb ik besloten om vanaf 01 september 2019 van mijn hobby een beroep te maken.

Er is iets geweldigs aan de hand

Het gaat geweldig zijn! Meld u aan om te weten wanneer het klaar is. Vermoedelijke start 01 / september 2019 Verneem meer KLIK == >> HIER

Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Intro

bottom of page