top of page

Belgium: Footage captures moment police shoot Liege attacker dead *EXCLUSIVE*

België: Beeldmateriaal vangt moment waarop politie de Luikse aanvaller dood schiet * EXCLUSIEF *

English videos You can translate the texts in 110 languages at the bottom of the message

 

© Belga

Benjamin Herman, de man die maandagochtend twee politieagentes en een passagier van een wagen neerschoot, heeft uren voor zijn daad mogelijk nog een moord gepleegd. 

In On, een deelgemeente van Marche-en-Famenne, werd een man vermoord teruggevonden: hij bleek gedood door een kogel door zijn hoofd. Mogelijk heeft Benjamin Herman de moord gepleegd, want de politie gaat ervan uit dat de moord een afrekening in het drugsmilieu is. De politie acht het mogelijk dat Herman samen met enkele kompanen, onder wie de vermoorde man, eerder op de nacht, een roofoverval pleegde in Rochefort.

Herman was zondag vrijgelaten uit de gevangenis met een uitgaansvergunning. Het was al de 14e keer dat hij zo zijn cel een tijd had mogen verlaten, maar pas nu zorgde dat voor problemen. In de cel zou hij geradicaliseerd zijn. Hij was niet gekend voor terreurfeiten, maar wel voor drugsfeiten en kleine criminaliteit. (Fausto by Tagtik/Sudpresse, RTL Info/Picture: Belga)

Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

3 weergaven0 opmerkingen
bottom of page