top of page

#Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie | De mooiste landschappen foto’s over gans d






 De mooiste landschappen foto’s




“Degenen die nadenken over de schoonheid van de aarde vinden reserves van kracht die zullen blijven bestaan ​​zolang het leven duurt” – Rachel Carson.

Als je ooit merkt dat je voor een adembenemend landschap staat, weet je precies waar Carson het over had. Zelfs degenen die niet groot zijn in het verkennen van het buitenleven, hebben een moment meegemaakt waarin ze alles moesten stoppen om naar het landschap voor hen te staren. Dat is de schoonheid van de aarde, die een van deze majestueuze scènes tegenkomt tijdens het surfen op een website met fotografie, heeft bijna net zo veel impact als fysiek aanwezig zijn.

Of je nu op zoek bent naar je volgende reisbestemming of je gewoon wilt verheugen in de pracht van onze planeet, deze 20 prachtige landschapsfoto’s van Wix-fotografen zullen je sprakeloos maken. En zal u waarschijnlijk leiden naar het kopen van een vliegticket voordat u het haalt tot het einde van dit artikel.

St Kilda, Schotland

Deze foto door Erika Valkovicova is de belichaming van op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

een volle regenboog verschijnt boven de zee aan het einde van een bergklif
Nafplio, Griekenland

De ultieme eenvoud van een prachtig landschap, gezien door de ogen van Wolfgang Schönak .

minimalistisch wit landschap van een rivier die naast een gebied onder de bergen overgaat
Pico Do Jaraguá, Brazilië

Deze uitstekende drone-opname van Felipe Silva geeft een perfecte samenvatting van de impact die mensen hebben op de omgeving om ons heen.

drone foto van een gebogen weg die door een bos loopt
Suru Valley, India

Soms worden buitengewone plaatsen alleen gewaardeerd door de lokale bevolking. De foto van Siddharta De toont de uitzonderlijke aard van een vallei die nauwelijks toeristen aantrekt.

zonsondergang over besneeuwde bergen rond een meer
Wadi Rum, Jordanië

Deze adembenemende woestijn diende als de ideale omgeving voor de veelgeprezen film The Martian . Het schot van Amir Ehrlich laat zien hoe onvergelijkbaar de schoonheid van deze wereld is.

zonsondergang over de rode woestijn met rotsachtige bergformaties in de horizon
Castle Mountain, AB, Canada

Het is moeilijk om niet na te denken over de meesterwerken van Ansel Adams wanneer je kijkt naar de buitengewone monochrome afbeeldingen van Emilio I. Carballido .

zwart en wit landschap van een rivier die naast een bos onder wolk overgaat behandelde sneeuwbergen
Ligurische Rivièra, Italië

Op de een of andere manier wordt een prachtige plek nog mooier wanneer je vanuit de lucht wordt gezien. Als je ons niet gelooft, bekijk dan het werk van Joshua Jensen-Nagle .

luchtfoto van een prachtig wit zandstrand met helder blauw water
Newquay, Engeland

De naam Edge of the Map past perfect in hun portfolio, omdat deze zonsondergang ons het gevoel geeft alsof we op het laatste stuk land staan ​​terwijl de wereld ten einde is.

langzame blootstelling van een zonsondergang over het strand
Dolomieten, Italië

Pizza, wijn en adembenemende bergen: de drie elementen van een geweldig land. Afgaand op de foto van Vladan Laxa , kan de laatste een beetje meer voorbereiding vergen dan de anderen.

mist over de berg van de Dolomieten
Adirondack Park, NY, Verenigde Staten

New York City kan bekend staan ​​als The Center of the Universe, maar er is zoveel land dat het waard is om te zien in de staat buiten de Big Apple. Gaan op de foto van Jonathan Zaharek , heeft de schoonheid van deze omgeving geen reden om de grote stad te benijden.

een prachtig herfstbos met een bewegende rivier die passeert
Vestur-Skaftafellssysla, IJsland

Venturing buitenshuis als de meeste mensen bang zijn voor het weer, kan je belonen met een aantal uitstekende uitzichten, zoals dit prachtige shot van Erwann Martin .

stormlucht en zonlicht op een humeurig rotsachtig strand
Mount Erciyes, Turkije

Dit is waarschijnlijk niet het beeld dat je zou verwachten van een land uit het Midden-Oosten. Gelukkig hebben we uitstekende fotografen zoals Tyler Turner om stereotypen te doorbreken.

roze en oranje zonsondergang boven een besneeuwde berg
Saint-Laurent-rivier, Québec

We dagen je uit om naar het einde van deze pier te lopen, of om het unieke karakter van een rivier te vangen, beter dan Silvio Birindelli . Hopelijk bezit je een mooi badpak.

gebroken pier ondergedompeld in een blauw meer omgeven door groene bomen
Nova Scotia, Canada

Van de reflectie van de bomen tot de Canadese gans die over zijn dag gaat, voelt alles op Nancy Dempsey ’s foto alsof het uit een droom is gehaald.

zonsondergang over een meer omgeven door bomen met een eend zwemmen
Tel Aviv-Yafo, Israël

Alle kleuren van de regenboog komen samen in deze prachtige strandzonsondergang die werd geschoten door de begaafde Aviv Maister .

rode zonsondergang over de zee met groene overstroomde velden op de voorgrond
Bagan, Myanmar

Meer dan 2.000 boeddhistische monumenten kijken uit over de eindeloze groene velden van deze stad. In één afbeelding kon Roberto Vámos de magische schoonheid van deze regio vastleggen.

bagan boeddhistische monumenten bedekt door myst
Háifoss, IJsland

Het is geen wonder dat dit land jaar na jaar bezig is met de reisdoelen van een fotograaf. Hetschot van Matteo Andrei ziet eruit alsof het rechtstreeks uit de Lah’mu van Rogue One isgehaald.

watervallen over een klif op een stormachtige dag

Victoria, Australië

Het Land Down Under staat bekend om zijn eindeloze stranden. En toch heeft de schoonheid van de foto van Sharon Wellings ons sprakeloos gemaakt.

zonsondergang over de zee met klif stranden en rotseilanden
South Fork Snake River, ID, Verenigde Staten

Ongelooflijke dingen gebeuren wanneer het speciale karakter van filmfotografie een uitstekend landschap ontmoet door de ogen van een getalenteerde fotograaf als Torey Hill .

winter film foto van een berglandschap met bomen framing het beeld van besneeuwde bergen en een rivier
Gardameer, Italië

Ik ben de koning van de wereld! Behalve in plaats van op een scheepsrail te springen, veroverde Mattia Bonavida een duizelingwekkende bergketen.

een persoon staat op een klif boven de bergen en de wolken

Klaar om je portfolio aan de wereld te presenteren? Maak een gratis fotografie website==>> met Wix!




Judit Ruiz Ricart

Van Judit Ruiz Ricart

Fotografie-expert voor het Wix Blog & Social Media Team










Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

0 weergaven

Comments


bottom of page