top of page

Theo Herbots Blog en Website-Advies // Theo Herbots Blog and Website Advice

“Wilt U een verhaal op een originele manier delen, heeft U prachtige foto’s over reizen, wilt U het hebben over een hobby, wilt U op een originele manier reclame maken over Uw bedrijf, vereniging of eender wat begin met Bloggen. Het is helemaal niet zo moeilijk.”

Ik was bezig om op deze site allerlei tips te geven omtrent Bloggen, maar dit bracht verwarring met zich mee, mensen die deze site enkel bezoeken om informatie te vinden over #Tienen en dit zagen haakten af.

Daarom nog enkel deze pagina, bekijk de video’s en als U daarna interesse heeft ga dan gewoon naar de site die ik speciaal gemaakt heb rond het opmaken van een eigen Blog in het Nederlands, Frans en Engels. Voor de “GRATIS” cursus in het Nederlands kunt U meteen “GRATIS” 18 video’s downloaden waar u op een eenvoudige en snelle manier reeds een geweldige start kunt nemen.

Ik ben nog aan het werken aan de Lay-Out van deze site, maar U kunt er toch reeds heel wat “GEWELDIGE” informatie vinden rond Bloggen, maken van een site, maken van animatievideo’s, allerlei tips en adviezen rond Bloggen, verzenden van e-mails, werken met Social-Media, maken van video’s en nog “VEEL”, “VEEL” “MEER”

Bekijk eens deze twee korte animatievideo’s en breng dan eens een bezoekje aan de site

In de video hier beneden geef ik U 14 redenen waarom U zou beginnen te bloggen

Overtuigd? Zelfs indien niet laat U overtuigen, ga naar de site, schrijf in op de nieuwsbrief en U blijft automatisch per mail op de hoogte van de allerlaatste nieuwe trends op gebied van website, Bloggen, Social-Media, internet en nog veel meer


Vriendelijke Groet


Bron: Edible

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

0 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page