top of page

5 geweldige drone reisvideo’s ||5 great drone travel videos

5 geweldige drone reisvideo’s om je reislust te genezen tijdens de lockdown

Organo7 maanden geleden

We weten dat je graag reist, wij ook bij Travalla! Maar veiligheid staat voorop en thuisblijven is de beste keuze op dit moment. Maar dat betekent niet dat je niet te verbazen en staren in ontzag op een aantal spectaculaire uitzichten, dat is wat het internet is voor!

Er is deze trend van Drone Video’s die de meest verbazingwekkende plaatsen op aarde te verkennen, waardoor uw tv of computer de wonderen van onze planeet aan U toont.

Nou, we hebben er een paar uitgekozen waar je van geniet, dus je raakt geïnspireerd voor je volgende reis zodra de quarantaine voorbij is.

Bezoek de Balearen met Drone Travel

Deze verbazingwekkende eilanden aan de Middellandse Zee kust van Spanje zijn een totale droom.

Ontdek de kleuren van Argentinië

Jim Winter wijdt zijn tijd aan het creëren van filmische avonturen met zijn drones en camera, vandaag neemt hij je mee naar Zuid-Amerika, meer specifiek Argentinië, om zijn schilderachtige wonderen te ontdekken.

Geniet van de kusten van Costa Rica

Vagabrothers maken veel inhoud en video’s van de vele plaatsen die ze hebben bezocht, Costa Rica is een van de meest emblematische van degenen: het zal u vervoeren naar de stranden, jungles, vulkanen en verborgen warmwaterbronnen van dit prachtige land in Midden-Amerika.

Onthul de verborgen juweeltjes van Malta

Aerial Ambassadors kanaal is vol met interessante, off-the-path plaatsen, en deze video van het mythische eiland Malta in de Middellandse Zee laat het zien: ruïnes, grotten, stranden en kastelen rondom.

Verras jezelf met de bezienswaardigheden van de Schotse Hooglanden

Stefan Zimmermann brengt ons het verbazingwekkende uitzicht op het groene Schotland en het vredige leven in de hooglanden.

Je hebt geen excuses om niet enthousiast over uw volgende vakantie, maakt niet uit wanneer het kan gebeuren, beginnen met plannen nu! Travalla helpt u met de beste pakketten en ideeën om het onvergetelijk te maken van begin tot eind.

Deze video’s U gebracht door ORGANO™

Over ORGANO™

Opgericht in 2008 als Organo Gold, ORGANO™ is gewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijkdheden van de aarde aan mensen over de hele wereld via haar premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om te helpen om een meer energieke en gezondere levensstijl te bereiken.


MEER VERNEMEN ? DAT KAN HIER BENEDEN


MIJN ONLINE BIOWINKEL

ORGANO™ is een wereldwijd netwerkmarketingbedrijf met een missie. Die bestaat eruit om via onze premium producten en zakelijke mogelijkheden mensen te helpen een nieuw niveau van evenwicht, vrijheid en welzijn te bereiken VERGEET .NIET OM NA HET INLOGGEN RECHTSBOVEN “UW” LAND EN TAAL TE KIEZENVERNEEM MEER

Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

0 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page