top of page

3 OGX Secrets om gezond te blijven ||3 OGX Secrets for Staying Healthy

3 OGX Secrets om gezond te blijven dit najaar

Herfst betekent meestal terug naar school, meer werk, minder buitenactiviteit en… Griepseizoen! Maar ondanks alle veelbewogen dingen die we hebben tijdens dit seizoen is er altijd een kans om gezond en actief te blijven als je er echt aan werkt, en OGX is hier om je een handje te helpen met jouw gezondheid!

We hebben een lijst gemaakt van ideeën en geheimen die we graag met jullie delen, om je ritme te vinden en een leuke routine te volgen tijdens deze weken. Ben je klaar voor deze uitdaging?

1. Pas je trainingsroutine aan en blijf gezond


Pas je trainingsroutine aan


Als je het soort persoon bent die geniet van het buitenleven, ongeacht het seizoen, dan moet u misschien uw strategie hier aanpassen. Fietsen en wandelen zijn geweldige activiteiten die je kan doen om gezond te blijven terwijl de lucht knapperig is en de bladeren uit de bomen vallen.

Maar u ook kan ook kiezen voor een indoor routine! Sociale distantiëring is nu meer dan ooit nodig en je je eigen thuistrainingen te doen met de dingen die je in de buurt hebt.

De dagen kunnen korter worden, maar je energie mag dat niet! Je kan deze training met hoge intensiteit proberen om je activiteitsniveaus omhoog te brengen, je voelt je energiek en wakker. Hebben we gezegd dat het veel impact heeft en geluidsarm?

2. Pas uw maaltijdplan aan en blijf gezond


Pas uw maaltijdplan aan

Het maken van het meeste uit de huidige producten is een goede manier om je aan te passen aan het seizoen, en de herfst schreeuwt om energieke smoothies voor de ochtend en warme dranken gezellig op uw bank na een lange dag.

Onze FENIX shakes bieden u een breed scala aan recepten om een heerlijk ontbijt en lunchte hebben, evenals enkele theesuggesties om u tevreden te houden en in lijn met het seizoen.


Lage temperaturen in het milieu betekenen meer kans op het vangen van een verkoudheid of het krijgen van de griep! Daarom speelt uw dieet een belangrijke rol in het welzijn van uw immuunsysteem. Het voeden van je lichaam met de juiste ingrediënten en voedingsstoffen om ziekten weg te houden is de beste manier om klaar te zijn.

Hoe zit het met het verrijken van uw dranken en bereidingen met een van onze OGX Supplementen? Ervaar de natuurlijke vitaliteit die onze Ganoderma Lucidum, Myceliumen Spore Powder aan je lichaam geven. U ze gebruiken als-is of meng ze met uw sappen, dranken en preparaten.

Geef je lichaam de vetzuren die het nodig heeft om beter te presteren en de antioxidanten om jong en levendig te blijven.

Simpel, toch? Na deze drie geheimen en het aanpassen van uw routine aan uw behoeften zal blijken te zijn gezond voor u en uw gezin. OGX ondersteunt elk doel!

Over ORGANO™

Opgericht in 2008 als Organo Gold, ORGANO™ is gewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijkdheden van de aarde aan mensen over de hele wereld via haar premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om te helpen om een meer energieke en gezondere levensstijl te bereiken.

BEKIJK MEER VIDEO’S


Het zou geweldig zijn U ook te kunnen ontmoeten in mijn Bio-Winkel


MIJN ONLINE BIOWINKEL

ORGANO™ is een wereldwijd netwerkmarketingbedrijf met een missie. Die bestaat eruit om via onze premium producten en zakelijke mogelijkheden mensen te helpen een nieuw niveau van evenwicht, vrijheid en welzijn te bereiken VERGEET .NIET OM NA HET INLOGGEN RECHTSBOVEN “UW” LAND EN TAAL TE KIEZENVERNEEM MEER

Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

1 weergave

Comments


bottom of page