top of page

Video-Tobias Becs Takes Over Etihad Stadium | Wix.com ==>>


Tobias Becs is de winnaar van de Wix-competitie om het Etihad Stadium in Manchester City over te nemen. Bekijk zijn geweldige halftime-show!

De wedstrijd: Wix en Manchester City hebben tijdens het recordbrekende seizoen een geweldige inhoud gepresenteerd om je website in het Etihad Stadium te presenteren. En win een reis naar Manchester om alles live te zien. Het enige dat je hoefde te doen was je Wix-website in te dienen voor de kans om te winnen.

Over Wix:

Met Wix zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt elke soort website voor uzelf of voor anderen maken. Kies een sjabloon of begin helemaal opnieuw. Verleg de grenzen met geavanceerde ontwerpfuncties. Voeg uw eigen lettertypen toe en breng uw site tot leven met videobeelden, parallax-scroll, netfotogalerij met retina en meer. Wix biedt talloze professionele functies – van een online boekingssysteem en online winkel tot een prachtige blog en SEO-tools.

Vindt alle nodige informatie in meerdere talen op





PS. DEEL DIT BERICHT MET ANDERE VOETBALLIEFHEBBERS MET DE DEELKNOPPEN HIER BENEDEN, ZIJ ZULLEN ER U DANKBAAR VOOR ZIJN

Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

2 weergaven0 opmerkingen
bottom of page