top of page

De Langste Eettafel langs de Gete – 3de editie |The Longest Dining Table along the Gete &#8211

<h3 class="widget-title">TRANSLATE THIS BLOG HERE</h3>



Select Language​▼ </div> </div>


Welkom aan de langste eettafel Welcome to the longest dining table

Op zaterdag 22 september '18 kan iedereen aanschuiven aan ‘De Langste Eettafel'. Het initiatief gaat uit van burgerbeweging opgewekTienen, RISO Vlaams-Brabant, Bond Zonder Naam en tal van burgers, verenigingen en ondernemers en vormt het startmoment voor de ‘Week van de Verbondenheid'.Naast de eettafel zijn er optredens van lokale muziekgroepen, van middeleeuwse tot hedendaagse pop- en rockmuziek en jamsessies.

Demonstraties van (middeleeuwse) ambachten, kunst, creatieve workshops, initiaties, demo's, kinderanimatie, spelen, yoga, …

Rommelmarktje voor jong en oud, met voorrang aan buurtbewoners en inwoners van (Groot-)Tienen. (Vooraf inschrijven als je een standje wil op De Langste Eettafel bij Hilde Peeters – 0497 694984)

PROGRAMMA * Vanaf 14.00 tot 18.00 uur: demonstraties van (middeleeuwse) ambachten, kunst, rommelmarkt, creatieve workshops, initiaties, demo's, kinderanimatie, spelen, yoga, … * Doorlopend muziekoptredens * Vanaf 17.30 uur: aan tafel!

Bekijk en geniet hier beneden van de video's van vorige editie



Deel met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen U dankbaar zijn | *•.¸♡ ᴡᴏʀᴅᴘʀᴇs-ʙʟᴏɢɢᴇʀs ɢᴇʙʀᴜɪᴋ ᴅᴇ ʜᴇʀʙʟᴏɢ-ᴋɴᴏᴘ ♡¸.•*

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page